Neohodnoceno

NIU N Cargo

Na dotaz
Kód: VS1070-1
89 990 Kč 74 371,90 Kč bez DPH
Kategorie: Elektroskútry

NIU NQi Cargo je elektrický doručovací skútr vytvořený inovativní čínskou společností, která je založena bývalým technickým ředitelem společnosti Baidu (čínská společnost Google) a bývalým zaměstnancem společnosti Microsoft. Jejich účelem je vytvořit vysoce kvalitní elektrický skútr s nejnovějšími technologiemi a designem.

Koloběžka má zesílenou konzolu zavazadlového prostoru, která umožňuje instalaci mnoha typů nákladních a dodacích beden.

NQi Cargo má 2 400 W elektrický motor Bosch s točivým momentem 65 Nm. Motor je velmi výkonný a umožňuje přepravu těžkého nákladu.

Koloběžka poskytuje prostor pro dvě lithiové baterie 29 Ah vyrobené společností Panasonic pro efektivní dojezd 90 km. Baterie jsou stejného typu jako baterie v modelu Tesla Model S. NIU nabízí na baterie 2letou záruku.

NQi Cargo poskytuje připojení k internetu a GPS, což umožňuje optimalizaci vozového parku. Aplikace NIU udržuje od řidiče a operátora vše od sledování baterií až po GPS a historii jízdy. Informuje řidiče a operátora o místě pobytu a stavu zdraví (jejich flotily) skútrů NQi Cargo. Aplikace poskytuje v pokročilém systému proti krádeži. S GPS je možné sledovat polohu skútru v reálném čase.

De NQi Cargo má přední a zadní kotoučové brzdy. Koloběžka má systém regenerace kinetické energie (KERS) nebo regenerativní brzdění, ve kterém je energie z brzdění vrácena do baterie.

Aplikace NIU proaktivně monitoruje zdraví skútru a poskytuje diagnostiku, která zabraňuje nákladné údržbě. Elektromotor nevyžaduje údržbu a při použití rekuperačního brzdění se šetří i brzdy.

Kromě výfukových plynů jsou hlavními znečišťovateli vzduchu také částice z brzd. NIU NQi Cargo může brzdit elektromotorem méně toxické znečištění vzduchu než jiné elektrické skútry.

NIU SMART APP

NIU + Cloud + APP 

NIU skútr má palubní počítač, který neustále komunikuje s cloudem, takže můžete na svém mobilním telefonu přijímat data v reálném čase, jako jsou výstrahy proti krádeži, denní jízdní návyky, diagnostika, napájení a navigace do nejbližší servisní stanice. 

SMART DATA

Smart Rider

Pro více technicky zdatného jezdce je NIU Cloud vždy připojen a shromažďuje užitečná data o historii jízdy. Jezdci mohou také snadno přistupovat k našemu manuálu služeb zákazníkům pro případné problémy.

OCHRANA PROTI KRÁDEŽI

Klid v duši

S vestavěným GPS sledováním budou všechny skútry NIU okamžitě zasílat výstrahu NIU Cloudu, když dojde k neautorizovanému pohybu motocyklu, okamžitě upozorní majitele krádeže a poskytne neustálé aktualizace stavu místa.

SERVISNÍ CENTRUM 

Opravna za rohem

Cloud NIU je globální, ale poskytuje místní služby. Všichni autorizovaní poskytovatelé služeb jsou jen jedním kliknutím. Jednodotykovou volbou a rychlou navigací mohou jezdci NIU během několika minut opravit pneumatiku. Tato služba je dostupná na vybraných trzích.

Značka NIU
Modelka NQi Cargo
Rychlost 25 a 45 km / h
Napájení 2,4 kW (3,2 hp)
Hmotnost 95 kg
baterie 18650 Lithium
Životnost baterie 2 000 cykly ?
Rozsah 90 km
Doba nabíjení 6 hodin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu