Neohodnoceno

NIU N-GT

Na dotaz
Kód: VS1067
124 990 Kč 103 297,52 Kč bez DPH
Kategorie: Elektroskútry

NIU N-GT je elektrický inteligentní skútr vytvořený inovační čínskou společností, která je založena bývalým ČTK Baidu (čínský Google) a bývalým zaměstnancem společnosti Microsoft. Jejich účelem je vytvořit vysoce kvalitní elektrický skútr s nejnovějšími technologiemi a designem.

Skútr má výkonný elektromotor Bosch s výkonem 3000 W, který je optimalizován tak, aby poskytoval okamžitý točivý moment pro výjimečné rychlé zrychlení. Nejvyšší rychlost skútru je 70 km / h.

NIU N-GT je vybaven dvěma vyměnitelnými lithiovými bateriemi o celkové kapacitě 35Ah (70Ah) typu 18650 od Panasonic , stejného typu akumulátoru, který se používá v modelu Tesla S. Vysokokvalitní baterie nabízejí při jízdě skutečný jízdní dosah 100 km 70 km / h. Skútr nabízí 3 jízdní režimy: Sport, Dynamic a E-Save. Při použití režimu E-Save lze rozsah jízdy prodloužit na 170 km.

Skútr je vybaven vestavěnou dvouhřídelovou nabíječkou, která umožňuje současně nabíjet dvě baterie. Baterie lze plně nabitou za 3,5 hodiny.

Skútr má přizpůsobitelnou vícebarevnou palubní desku.

Skútr obsahuje 32 senzorů, které proaktivně rozpoznají stav skútru. Koloběžka je připojena k servisnímu mračnu, který sleduje koloběžku s potenciálními problémy a který radil jezdce, aby navštívil servisní stanici pro aktivní službu, aby zabránil nákladné údržbě. Systém také automaticky aktualizuje software tak, aby poskytl skútru nové funkce a poskytuje jezdci možnost dálkového sledování diagnostiky vozidla a funguje jako systém proti krádeži GPS.

NIU SMART APP

NIU + Cloud + APP 

NIU skútr má palubní počítač, který neustále komunikuje s cloudem, takže můžete na svém mobilním telefonu přijímat data v reálném čase, jako jsou výstrahy proti krádeži, denní jízdní návyky, diagnostika, napájení a navigace do nejbližší servisní stanice.

SMART DATA

Smart Rider

Pro více technicky zdatného jezdce je NIU Cloud vždy připojen a shromažďuje užitečná data o historii jízdy. Jezdci mohou také snadno přistupovat k našemu manuálu služeb zákazníkům pro případné problémy.

OCHRANA PROTI KRÁDEŽI

Klid v duši

S vestavěným GPS sledováním budou všechny skútry NIU okamžitě zasílat výstrahu NIU Cloudu, když dojde k neautorizovanému pohybu motocyklu, okamžitě upozorní majitele krádeže a poskytne neustálé aktualizace stavu místa.

SERVISNÍ CENTRUM 

Opravna za rohem

Cloud NIU je globální, ale poskytuje místní služby. Všichni autorizovaní poskytovatelé služeb jsou jen jedním kliknutím. Jednodotykovou volbou a rychlou navigací mohou jezdci NIU během několika minut opravit pneumatiku. Tato služba je dostupná na vybraných trzích.

Značka NIU
Modelka N GT
Rychlost Motocykl
Napájení 3 kW (4 hp)
Hmotnost 105 kg
baterie 18650 Lithium
Životnost baterie 2 000 cykly ?
Rozsah 100 km
Doba nabíjení

3,5 hodin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu