Neohodnoceno

NIU N Sport

Na dotaz
Kód: VS1068
74 990 Kč 61 975,21 Kč bez DPH
Kategorie: Elektroskútry

Moderní elektroskútr NIU N Sport je ideální vozidlo do města, které nabízí levný a ekologický pohyb bez exhalací a hluku motoru. Během vývoje bylo dbáno na vyváženou konstrukci a ergonomický design pro maximálně pohodlnou jízdu. Optimální jízdní vlastnosti zajišťuje elektromotor Bosch s výkonem 2 400 W, který umožní jízdu maximální rychlostí 45 km/h. Vyměnitelná Li-ion baterie zajistí na jedno dobití dojezd až 80 km.

NIU N Sport je vybaven řadou pokročilých prvků, které zajistí maximálně bezpečnou jízdu. Ve výbavě naleznete přední a zadní hydraulické kotoučové brzdy, tempomat, alarm, výkonné automatické LED osvětlení či GPS lokátor. Elektronický brzdový systém EBS recykluje až 6% energie generované po brzdění zpět do akumulátoru, což efektivně prodlouží dojezd. Elektroskútr disponuje nosností 181 kg a je určený pro 2 osoby.

Vyměnitelná odolná baterie

Speciálně vyvinutá Li-ion baterie 60 V 29 Ah s hmotností 10 kg umožňuje mimořádně jednoduchou výměnu, díky čemuž můžete s elektroskútrem cestovat i na delší vzdálenosti. Základní dojezd jedné baterie je 80 kilometrů a její dobíjení nezabere více než 4,5 hodiny. Inteligentní systém řízení zajistí ochranu akumulátoru před přetížením, přepětím, vysokou teplotou a zkratem.

Chytrá mobilní aplikace

Mobilní aplikace NIU kromě zaznamenání historie najetých kilometrů vás okamžitě upozorní v případě převrácení, nárazu či pokusu o krádež elektroskútru. Díky GPS modulu můžete v reálném čase sledovat přesnou polohu vozidla a nechybí ani funkce podrobné diagnostiky stavu elektroskútru, která spolupracuje s inteligentní centrální řídicí jednotkou ECU.

NIU SMART APP

NIU + Cloud + APP 

NIU skútr má palubní počítač, který neustále komunikuje s cloudem, takže můžete na svém mobilním telefonu přijímat data v reálném čase, jako jsou výstrahy proti krádeži, denní jízdní návyky, diagnostika, napájení a navigace do nejbližší servisní stanice. 

SMART DATA

Smart Rider

Pro více technicky zdatného jezdce je NIU Cloud vždy připojen a shromažďuje užitečná data o historii jízdy. Jezdci mohou také snadno přistupovat k našemu manuálu služeb zákazníkům pro případné problémy.

OCHRANA PROTI KRÁDEŽI

Klid v duši

S vestavěným GPS sledováním budou všechny skútry NIU okamžitě zasílat výstrahu NIU Cloudu, když dojde k neautorizovanému pohybu motocyklu, okamžitě upozorní majitele krádeže a poskytne neustálé aktualizace stavu místa.

SERVISNÍ CENTRUM 

Opravna za rohem

Cloud NIU je globální, ale poskytuje místní služby. Všichni autorizovaní poskytovatelé služeb jsou jen jedním kliknutím. Jednodotykovou volbou a rychlou navigací mohou jezdci NIU během několika minut opravit pneumatiku. Tato služba je dostupná na vybraných trzích.

  • Moderní elektroskútr NIU N Sport v modrém provedení
  • Vysoká kvalita zpracování z ocelové, hliníkové a titanové slitiny
  • Dojezd na úrovni 80 km + možnost výměny baterie
  • Důraz na bezpečnost včetně důmyslného osvětlení
  • Mobilní aplikace NIU App
  • 3 režimy jízdy – úsporný, vyvážený, sportovní
  • Bohatá výbava v podobě tempomatu, alarmu, GPS lokace či EBS
  • Hydraulické kotoučové brzdy
  • Motor Bosch 2400 W
  • Maximální rychlost 45 km/h
  • Nosnost skútru 181 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu