Neohodnoceno

NIU U-Pro

Na dotaz
Kód: VS1070
44 990 Kč 37 181,82 Kč bez DPH
Kategorie: Elektroskútry

Série NIU U je druhá generace elektrického chytrého koloběžky vytvořeného inovační čínskou společností, kterou založil bývalý ČTÚ společnosti Baidu (čínský Google) a bývalý zaměstnanec společnosti Microsoft. Jejich účelem je vytvořit vysoce kvalitní elektrický skútr s nejnovějšími technologiemi a designem.

Model U1 byl vytvořen s využitím nejnovějších věd a technologií v oblasti designu. Všechny části skútru včetně konstrukce a motoru jsou optimalizovány pro použití ve městě a byly vytvořeny na základě studie se 150 000 jezdci a více než 1 milion kilometrů údajů o použití z populárních N-Series a M-Series koloběžky. Výsledkem je skútr, který je určen pro město.

Skútr má otevřený rám, který je konstruován tak, aby poskytoval výjimečnou pevnost a nosnost. Poskytuje skútr s torsonální tuhostí a nízkou podélnou tuhostí, což vede k optimálnímu jízdnímu zážitku.

Model U1 je vybaven optimalizovaným elektromotorem Bosch s výkonem 1 600 W, který dosahuje účinnosti 92,6%. Motor byl vytvořen na zakázku při výzkumu a vývoji mezi NIU a Bosch pomocí údajů studie NIU. Motor je vylepšen inovacemi motorových zámků, které zajišťují proti krádeži.

Zařízení U1 je vybaveno lithium-iontovými bateriemi Panasonic 18650 stejného typu jako baterie v modelu Tesla S. Batérie nabízejí dosah 50 km. NIU nabízí 2 roky záruky na baterie.

Zařízení U1 je vybaveno bezdrátovým klíčem, který umožňuje blokování a odemknutí skútru ze vzdálenosti 50 metrů.

Skútr je vybaven 6-osovým snímačem pohybu, který zvyšuje proti krádeži. Spolu s GPS systém dokáže přesně detekovat neoprávněný pohyb skútru a zabránit krádeži.

Stejně jako auta Tesla je koloběžka vybavena ovladačem připojeným k cloudu, který monitoruje a diagnostikuje zdraví skútru v reálném čase a poskytuje v aktualizacích Over-The-Air upgrade skútru s novými funkcemi.

NIU SMART APP

NIU + Cloud + APP 

NIU skútr má palubní počítač, který neustále komunikuje s cloudem, takže můžete na svém mobilním telefonu přijímat data v reálném čase, jako jsou výstrahy proti krádeži, denní jízdní návyky, diagnostika, napájení a navigace do nejbližší servisní stanice. 

SMART DATA

Smart Rider

Pro více technicky zdatného jezdce je NIU Cloud vždy připojen a shromažďuje užitečná data o historii jízdy. Jezdci mohou také snadno přistupovat k našemu manuálu služeb zákazníkům pro případné problémy.

OCHRANA PROTI KRÁDEŽI

Klid v duši

S vestavěným GPS sledováním budou všechny skútry NIU okamžitě zasílat výstrahu NIU Cloudu, když dojde k neautorizovanému pohybu motocyklu, okamžitě upozorní majitele krádeže a poskytne neustálé aktualizace stavu místa.

SERVISNÍ CENTRUM 

Opravna za rohem

Cloud NIU je globální, ale poskytuje místní služby. Všichni autorizovaní poskytovatelé služeb jsou jen jedním kliknutím. Jednodotykovou volbou a rychlou navigací mohou jezdci NIU během několika minut opravit pneumatiku. Tato služba je dostupná na vybraných trzích.

Značka NIU
Modelka U
Rychlost 25 a 45 km / h
Napájení 1,5 kW (2 hp)
Hmotnost 58 kg
baterie 18650 Lithium
Životnost baterie 2 000 cykly ?
Rozsah 35 km
Doba nabíjení 6 hodin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu